Infobijeenkomst 22 maart

Op donderdag 22 maart van 15.30 – 17.00 is in Het Nieuwe Instituut in Rotterdam een informatie- en netwerkbijeenkomst voor New Material Award 2018. Andrea van Pol gaat in gesprek met Diana Scherer (winnaar 2016) en Simone Post (genomineerd in 2016). Verder is er ruim de gelegenheid om vragen te stellen en in gesprek te gaan. Vervolgens is er om 17.30 een boeklancering en van 19:30 — 21:00 een programma onder de noemer ‘New Materials, New Businessmodels’, een gesprek over zakelijke strategieën voor materiaalinnovatie vanuit duurzaam perspectief met ontwerpers Bastiaan de Nennie, Heleen Klopper, Jo Meesters en Lilian van Daal. Ook onder leiding van Andrea van Pol.

Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan hier.

Ga voor de andere evenementen op 22 maart naar www.hetnieuweinstituut.nl.